Marion (l) en Nicole (r) in hun winkel
Marion (l) en Nicole (r) in hun winkel Foto: @ Die 2 Casual & Jeans

Die 2 viert koperen jubileum met mooie actie

De zusjes Nicole van den Nieuwenhof en Marion van Iersel van Die 2 Casual & Jeans hadden hun twaalfeneenhalfjarig jubileum met hun klanten graag anders willen vieren, maar de coronamaatregelen laten dat helaas niet toe. Ondanks dat de voordeur van de winkel aan de Dommelstraat nog gesloten is door de lockdown, is dit voor Nicole en Marion geen reden om het jubileum niet te vieren.

Redacteur: Emmy Grit

Marion: “Al twaalfeneenhalf jaar staan wij met heel veel plezier klaar voor onze klanten in de winkel. Iedere dag is het een feestje en wij genieten volop van het ondernemerschap. Ondanks dat de winkel fysiek nog gesloten is, nemen onze klanten ‘een andere winkeldeur’ om bij ons te komen winkelen; via de telefoon, een WhatsApp-bericht, via Facebook en zelfs via Facetime bestellen zij bij ons, waarna wij de bestelling bij hen thuisbrengen of bij onze winkel laten ophalen; gelukkig mag dat laatste nu wel weer. Wij zijn onze klanten heel erg dankbaar dat zij ons in deze bijzondere periode door dik en dun blijven steunen. Ook mogen wij onze tweelingzussen Ellen en Karin vooral niet vergeten. Zij staan altijd voor ons klaar en het voelt dan ook goed dat wij altijd een beroep op ze kunnen doen; zij horen er echt bij!”

Waardebon
De afgelopen jaren hebben ze een mooi klantenbestand opgebouwd. “Wij hebben veel lief en leed met onze klanten gedeeld. Het geeft een extra warm gevoel dat zij er nu voor ons zijn”, aldus Nicole. Dat gevoel willen Nicole en Marion teruggeven: “Wij willen ons ‘koperen jubileum’ graag met onze klanten vieren. Deze week is het mogelijk om waardebonnen te kopen voor vijf euro per stuk, die een waarde hebben van tien euro per stuk. De waardebonnen kunnen verzilverd worden bij aanschaf van een item uit de voorjaarscollectie. Per gekocht item mag één waardebon ingeleverd worden”, leggen beide onderneemsters uit.