Persoonlijk aanmelden op het Kempenhorst College en het Heerbeeck College

Voor leerlingen in groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) is dit een spannende tijd. Zij verlaten binnenkort hun vertrouwde basisschool en maken de keuze voor een middelbare school.

Vanaf maandag 1 maart kunt u uw zoon of dochter digitaal inschrijven op Het Kempenhorst College in Oirschot (school voor vmbo) het Heerbeeck College in Best (mavo, havo en vwo (tweetalig en regulier). In het digitale aanmeldformulier wordt u stapsgewijs door het aanmeldproces geleid. Het formulier vindt u op de websites: www.kempenhorst.nl en www.heerbeeck.nl.

Persoonlijk aanmelden
Wij ontvangen u na deze inschrijving graag op een door u gekozen moment in de week van 15 tot en met 19 maart samen met uw zoon of dochter persoonlijk op een van onze scholen. Wij hebben de nodige maatregelen getroffen om veilig met elkaar kennis te kunnen maken. En dat is wel zo fijn!

In de week van 28 april ontvangt u schriftelijk bericht over toelating en plaatsing. Op 30 juni houden wij onze eerste kennismakingsmiddag en ontvangen we uw zoon of dochter om kennis te maken met de klas en de leercoach.

Wij wensen u en uw zoon of dochter veel succes met het maken van een goede keuze en verwijzen u graag naar onze websites voor informatie, filmpjes en downloads.