Afbeelding
Foto:

Gratis ‘steuntje in de rug’ voor lokale ondernemers

Er zijn diverse mogelijkheden om in deze lastige tijd uw bedrijf bij uw consumenten voor het voetlicht te brengen. Radio S&B wil daar graag hun bijdrage aan leveren. Vanaf 3 maart stelt Radio S&B de komende weken in de programmering overdag tijd beschikbaar om op de lokale radiozender gratis uw bedrijf te promoten.

U kunt zelf –zoals met behulp van uw mobiele telefoon- een wervende boodschap inspreken over bijvoorbeeld uw specialisme, uw website, kortingsacties en openingstijden van de winkel. Deze boodschap mag echter niet langer duren dan 20 seconden. U mag natuurlijk ook gebruik maken van passende instrumentale ondersteuning.

Uw reclameboodschap zal worden uitgezonden tijdens de dagprogrammering tussen 09.00 - 18.00 uur en steeds voor het eind van de programma’s (voorafgaande aan de journaals) ingepast. De frequentie is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal reclameboodschappen die door Radio S&B wordt ontvangen

Uw boodschap kunt u sturen naar info@radiosenb.nl. Mocht u technische hulp nodig hebben, stuur dan een berichtje (met uw telefoonnummer) naar dit mailadres en er wordt contact met u opgenomen.

Radio S&B hoopt u hiermede een klein steuntje in de rug te kunnen bieden om deze zware periode enigszins het hoofd te kunnen bieden.