Twee medewerksters van AH Son en Breugel met de cheque voor de WensAmbulance Brabant
Twee medewerksters van AH Son en Breugel met de cheque voor de WensAmbulance Brabant Foto: @WensAmbulance Brabant

Donatie voor WensAmbulance Brabant

Son en Breugel - De WensAmbulance Brabant nam de opbrengst in ontvangst van de statiegeld bonnetjesactie die in de maand februari werd gehouden bij Albert Heijn Son en Breugel aan het 17 Septemberplein. Klanten van deze winkel doneerden maar liefst 266,60 euro. De vrijwilligers van de WensAmbulance Brabant danken de klanten hartelijk dank voor deze donatie.

WensAmbulance Brabant brengt terminaal bedlegerige mensen uit Brabant en Limburg naar iedere gewenste plek of locatie in het kader van zijn of haar laatste wens. Dat wordt kosteloos en belangeloos gedaan door ongeveer 100 verpleegkundigen en 60 chauffeurs die dag en nacht en 365 dagen per jaar klaar staan om mee te helpen om de laatste wens in vervulling te laten gaan. Dit gebeurt met een van de vijf supermodern uitgeruste ambulances die startklaar gereed staan.

Deze ambulances staan in Bergen op Zoom, Breda, Boxtel, Helmond en Valkenswaard en zijn zelfs uitgerust met een elektrisch bedienbare brancard. Tijdens zo’n reis kunnen er ook nog twee familieleden mee in de ambulance. Zo’n reis kan gaan naar het ouderlijk huis, de sportclub, de oude werkgever, familiebezoek, het rondrijden in de omgeving, museum, of een uitvaart van een geliefde.

Niets, maar dan ook niets is te veel voor de vrijwilligers die met veel inzet en passie hun vrijwilligerswerk uitvoeren. Daarom is het zo belangrijk dat WensAmbulance Brabant financieel gesteund wordt, zodat zij hun belangrijke en gewaardeerde werk kunnen continueren. 

Kijkt u voor meer informatie op www.wensambulancebrabant.nl.