De Raad van Elf van De Dommelsoppers (archieffoto)
De Raad van Elf van De Dommelsoppers (archieffoto) Foto: CV De Dommelsoppers

De Dommelsoppers is op zoek naar nieuwe Raad van Elf-leden

Bij een carnavalsvereniging als cv De Dommelsoppers treden de dansgroepen vaak op de voorgrond, maar dit houdt niet in dat de Raad van Elf minder belangrijk is. Juist niet! Zij vormen de spil van het jeugdcarnaval, staan altijd aan de zijde van de jeugdprins en jeugdprinses en zonder hen zou het carnaval er heel anders uit zien.

De Raad van Elf is verantwoordelijk voor lange polonaises, lol maken en natuurlijk de gezellige carnavalssfeer. Op hun schouders rust de taak om de stemming erin te houden tijdens het komende carnavalsfeest. De Raad van Elf komt niet, zoals de dansgroepen, iedere week bij elkaar voor een training, maar vanaf september komen de kinderen een paar keer per jaar bij elkaar buiten alle carnavalsactiviteiten om. De ene keer gaan ze bijvoorbeeld voetballen, de andere keer hebben ze coole spelletjes en met mooi weer gaan ze bijvoorbeeld levend stratego spelen in de bossen.

Ben jij tussen 8 en 15 jaar en wil jij een gegarandeerd gaaf carnaval? Voor informatie of aanmelding voor de Raad van Elf bij cv de Dommelsoppers kun je een mail sturen naar dommelsoppers.secretariaat@gmail.com.