Overzicht Blijf in beweging week 14
Overzicht Blijf in beweging week 14 Foto:

Steun SBC-actie 'Blijf in beweging'

In totaal zijn er afgelopen week 512 kilometers, gewandeld, gefietst en hardgelopen. Daarmee komt het totaal uit op 4990 kilometer. Deze week een eervolle vermelding voor de 7-jarige Casper uit de JO8-5 die een zeer bijzondere prestatie heeft neergezet: hij fietste vanuit zijn huis maar liefst 58 kilometer naar de woonplaats van zijn opa en oma, klasse gedaan Casper.

Het aantal deelnemers is afgelopen licht gestegen, de organisatie blijft uiteraard opzoek naar meer actieve deelnemers. Mocht u geïnteresseerd zijn om lekker actief bezig te zijn voor u zelf en het goede doel, dit is uw kans. Het is laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk.

Ook deze week zijn er weer de nodige sponsorbedragen binnenkomen, het ingezamelde bedrag staat inmiddels op 731 euro. Mocht u niet actief kunnen deelnemen, maar wilt u deze actie wel een warm hart toedragen dan kunt u een vrijwillige bijdrage doen via https://nl.gofundme.com/f/blijf-in-beweging.

Deelnemers (SBC leden, werknemers van de Emiliusschool en hun familieleden) is gevraagd in de periode tot Koningsdag te wandelen, hard te lopen of te fietsen. Uiteraard op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Zij mogen zich aanmelden via Strava en tegelijkertijd hun bekenden benaderen om zich te laten registreren via Go Fund Me. De helft van de opbrengst komt ten goede van SBC, de andere helft ten goede van de Emiliusschool.

Aanmelden om deel te nemen aan de actie kan! Scan de Strava QR code en meld je aan. Draagt u de actie een warm hart toe en wilt u enkel donatie doen? Dat kan uiteraard ook. Scan hiervoor de Go Fund Me QR code. Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@vvsbc.nl

QR-code Go Fund Me
QR-Code Strava