Toeristische Route naar Oisterwijk - aangeboden door de Rotary Club afd. Son en Breugel (archieffoto)
Toeristische Route naar Oisterwijk - aangeboden door de Rotary Club afd. Son en Breugel (archieffoto) Foto: Gertrud van der Lee

Verkoop Zonnebloemloterij 2021 gestart

De lotenverkoop van de Zonnebloemloterij is op 20 april van start gegaan en de trekking vindt plaats op 8 november. Dit jaar zijn er wederom weer duizenden prijzen te winnen. Naast de hoofdprijs van 15.000 euro, zijn er aantrekkelijke producten, diverse cadeaubonnen en belevenissen te winnen. Wat dacht je van een elektrische fiets, de nieuwste IPad, een dagje uit of een weekendje weg met Landal Green Parks?

Vrijwilligers van de Zonnebloem Son en Breugel organiseren regelmatig activiteiten, of nu leuke, mooie en lekkere attenties aangepast door deze huidige coronatijd, voor mensen met een lichamelijke beperking. Zie hiervoor de website www.zonnebloem.nl/sonenbreugel. Een deel van deze activiteiten of attenties wordt betaald door de opbrengst van de Zonnebloemloterij. Wil jij ook meehelpen om dit vrijwilligerswerk mogelijk te maken?

Laat deze kans niet liggen en steun de afdeling Son en Breugel van de Zonnebloem. Koop dan één of meerdere Zonnebloemloten. Ze kosten maar 2 euro per stuk én je maakt gelijk kans op een van die mooie prijzen. In deze coronatijd mag niet persoonlijk langs de deur gegaan worden om loten te verkopen, vandaar deze oproep in DeMooiSonenBreugelKrant.

Loten voor het goede doel kun je bestellen via https://www.zonnebloem.nl/zelf-loten-verkopen/p/a00900. Digitaal loten kopen heeft daarnaast ook een groot voordeel: je krijgt via de e-mail te zien of jouw loten bij de winnende loten zitten.