Deelnemers voor de Avond Wandel 4 Daagse kunnen zich weer inschrijven voor de editie van dit jaar
Deelnemers voor de Avond Wandel 4 Daagse kunnen zich weer inschrijven voor de editie van dit jaar Foto: Erwin Deckers en Lianne van Asperdt

Inschrijving Avond Wandel 4 Daagse gestart

Vanaf 17 mei is de inschrijving geopend voor de 23e Avond Wandel 4 Daagse in Son en Breugel. Letterlijk in Son én Breugel, want de organisatie heeft aparte routes voor Son en voor Breugel. Vanaf 1 juni wordt van start gegaan, met elke week een route voor 2,5km 5km en 10km, die ook weer een eigen start heeft in Son en Breugel: dus iedere week zes nieuwe routes, gedurende vier weken met als glorieus einddoel, de felbegeerde medaille.

Dit jaar een volledig digitale inschrijving te vinden op www.jc-oase.nl/aw4d/inschrijven. Op deze inschrijfpagina kies je de afstand die je wilt lopen, en het aantal lopers (tickets). Daarna vul je de gegevens van jezelf en de lopers in, waarmee je de tickets bestelt. Na deze bestelling krijg een e-mail met de bestelde tickets waar ook meteen je unieke inschrijfnummers bij zitten. Deze inschrijfnummers gaan ze gebruiken om de gelopen routes te ‘controleren’ en zo de medaille te verdienen. Nog even ter verduidelijking: meedoen met de 23e editie is geheel gratis.

De eerste week laat de organisatie de routes zoveel mogelijk over het Oase terrein lopen. Daar staat de sponsorwand opgesteld, waar alle sponsoren van de AW4D hun plekje hebben gekregen. Ondanks dat er deze editie geen bijdrage gevraagd wordt aan de sponsors, is er wel besloten om de sponsorwand op te zetten. En daarmee deze, altijd trouwe, sponsors een steuntje in de rug te geven en iets terug te doen voor het feit dat zij de afgelopen jaren een trouwe en loyale sponsor zijn.

Loop jij dit jaar ook weer mee?