Afbeelding
Foto:

MadeLief heeft uw steun nodig

De vrijwilligers van Bijna Thuis Huis MadeLief staan al ruim zeven jaar klaar voor de medemens die in zijn of haar laatste levensfase zit. Regelmatig komen nieuwe bewoners naar de Vinklaan 2 in Son en Breugel die, om wat voor reden dan ook, niet thuis willen of kunnen sterven. De vrijwilligers ontzorgen de naasten, verzorgen de bewoners in een huiselijke sfeer en geven alle zorg die nodig is waar persoonlijke aandacht centraal staat.

Een groot deel van de vaste kosten worden bekostigd uit schenkingen en bijdragen van donateurs en van familieleden, vrienden en bekenden van overleden bewoners, maar ook bijvoorbeeld door leden van de Club van 100.

Wilt u MadeLief ook een warm hart toedragen? Dan kan op verschillende manier: via een eenmalige donatie, via een maandelijkse donatie van vijf euro of meer of door lid te worden van de Club van 100. Als lid betaalt u vijf jaar lang ieder jaar honderd euro, waarbij u een fiscaal voordeel heeft omdat u zich langdurig verbindt aan MadeLief. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL94 RABO 0154 5754 29 ten name van Bijna Thuis Huis Son en Breugel. Voor meer informatie kijkt u op www.bijnathuishuissonenbreugel.nl of bel naar 0499-465211.