De tijdveiling waarbij tijd een belangrijke rol speelt
De tijdveiling waarbij tijd een belangrijke rol speelt Foto: Wil Feijen

De tijdveiling: maak er samen met LEVgroep een feest van

De tijdveiling: maak er samen met LEVgroep een feest van

2021 is het jaar van de vrijwillige inzet, dus tijd om hier een goed feest van te maken. LEVgroep organiseert voor de hele regio (Helmond, Nuenen, Son en Breugel, Geldrop-Mierlo, Deurne, Laarbeek, Best en Oirschot) een tijdveiling. Hier betaal je niet met geld, maar met tijd; tijd die je inzet als vrijwilliger. En je mag zelf kiezen waar.

In voorbereiding op dit evenement roept de LEVgroep verenigingen en stichtingen op om te laten weten of zij winnaars van de veiling een leuke klus kunnen aanbieden. En ze vragen alle profit en non-profit organisaties om leuke gadgets, spullen, diensten of belevingen aan te bieden die geveild mogen worden. Zo heeft een schoonheidsspecialist en een ijssalon al laten weten veilingstukken aan te leveren in de vorm van een gratis behandeling en een lekkere ijscoupe. Daartegenover staat een grote berg goodwill, een positief imago en veel promotie.

Wil jij ook iets bieden met jouw bedrijf of juist als bedrijf of vrijwilligersorganisatie tijd gaan inzetten? LEVgroep vertelt je er graag meer over. Via vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl kun je jouw wensen of vragen kenbaar maken. Je wordt dan snel benaderd om ook jouw vereniging, stichting of bedrijf te laten mee feesten bij de Tijdveiling.