De presentatoren Han (l) en Jan (r) die u tijdens de uitzending weer bijpraten
De presentatoren Han (l) en Jan (r) die u tijdens de uitzending weer bijpraten Foto: Ingezonden

Spraakmakende onderwerpen bij ‘Oh zit dat zo’

In de uitzending van woensdag 26 mei praten programmamakers Jan Achttienribbe en Han Muller onder andere met Jan Fremeijer over de Lionsclub, Martijn Tholen van Waterschap over ‘de stinksloot’, Frans Wilbrink over de veranderingen bij de Heemkundekring, dorpsgenoot Frank over zijn werk bij Flying Doctors. Maar ook hoe nu verder met het groenbeleid en opnieuw een ongeluk door de gladde stoepen. Dit en mogelijk nog meer op basis van de actualiteit.

Met de telefoonlijn betrekken de programmamakers de inwoners COVID-19 veilig bij hun programma’s. Maar, u kunt zelf ook reageren en wel om 20.30 en 21.30 uur. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Programma luisteren
Vanaf 20.00 uur op 107.5 FM, de kabel via Ziggo of KPN, Tune In of via www.radiosenb.nl via ‘Luister Live-knop’.

Programma gemist
Vaak vragen luisteraars -zeker als ze gast zijn geweest- of al die populaire programma’s zijn terug te luisteren. Maar ook vanuit het politieke speelveld werd deze vraag menigmaal gesteld. Op www.radiosenb.nl kunt u in de rechterkolom uw keuze maken welk programma u nog eens wilt terugluisteren. Zo hoeft u dus helemaal niets te missen van al dat moois dat uw lokale radiozender ‘de ether inslingert’.

Radio S&B: uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.