Deze afbeelding is de rode draad tijdens de 2,5 km wandeltocht
Deze afbeelding is de rode draad tijdens de 2,5 km wandeltocht Foto: ©Lianne van Asperdt

Avond Wandel 4-Daagse van start

Avond Wandel 4-Daagse van start

De organisatie van de Avond Wandel 4-daagse heeft inmiddels al zeshonderd inschrijvingen voor de editie van dit jaar, die anders gelopen wordt dan voorgaande jaren. Nadat vorig jaar de Avond Wandel 4-daagse door het coronavirus geannuleerd werd, is dit jaar gekozen voor een andere opzet waarbij vier routes in vier op een volgende weken gelopen kunnen worden. Inschrijven kan nog tot en met 6 juni.

Vanaf 1 juni wordt van start gegaan, met elke week een route voor 2,5 km 5 km en 10 km, die ieder een eigen start heeft in Son en Breugel: iedere week zes nieuwe routes, gedurende vier weken met als glorieus einddoel, de felbegeerde medaille. Je kiest zelf de dag en tijd die je gaat lopen, met inachtneming van de maatregelen van het RIMV.

Vanaf dinsdag 1 juni komen de routes voor de eerste week op de website van jongerencentrum Oase beschikbaar. Tevens wordt dan ook de extra leuke opdracht voor de 2,5 km bekendgemaakt die als rode draad door de wandeling van deze route loopt. Op dinsdag 8 juni wordt de tweede route geplaatst op de website en wordt de eerste week afgesloten.

Kijk voor meer informatie of aanmelden over de Avond Wandel 4-daagse op www.jc-oase.nl.