Demi met de opbrengst van één minuut gratis winkelen
Demi met de opbrengst van één minuut gratis winkelen Foto: Annemie van der Rest

Achtjarige Demi winkelt één minuut gratis bij Jumbo

De hoofdprijs van de paaspuzzel, een gezamenlijk initiatief van 21 ondernemers in het centrum, de OVSB en DeMooiSonenBreugelKrant, die op woensdag 31 maart in DeMooiSonenBreugelKrant werd gepubliceerd, werd gewonnen door de achtjarige Demi van der Rest. Zij mocht onlangs één minuut gratis boodschappen doen bij de Jumbo aan de Nieuwstraat in Son en Breugel. Nadat ze haar naam had gelezen in de krant, was ze meteen enthousiast. Toch vond ze het spannend op de dag dat ‘haar minuut’ was aangebroken.

Redacteur: Emmy Grit

Bij de Jumbo kreeg zij een ‘EK-juichcape’ overhandigd, waarmee ze als een speer door de winkel ging. Ze liep meteen richting de schappen met wasmiddelen, shampoo en zeep om vervolgens naar de chips te gaan. Onderweg werden nog twee breekbroden en een zak krentenbollen in haar karretje gedaan. Moeder Annemie laat in een reactie weten dat Demi zelf haar keuze heeft bepaald welke boodschappen ze in haar karretje legde. Dat de keuze op wasmiddelen is gevallen, vindt ze niet zo vreemd, omdat Demi weet dat deze producten prijzig zijn, waardoor zij die veel heeft ingeslagen.

Annemie: “Voordat ze begon met winkelen, had ze had één groot doel: een elektrische tandenborstel van Frozen met opzetborstels. En dat is gelukt. Ze heeft deze in haar kar gelegd en vanuit de Jumbo werd een tweede elektrische tandenborstel met opzetborstels er extra erbij gedaan, zodat zij deze aan haar tweelingzus Lisa kon geven.”