In zelfhulpgroep depressie is ruimte voor nieuwe deelnemers

Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

In deze zelfhulpgroep is iedereen welkom die kampt met de dagelijkse gevolgen van een depressie. Tijdens de bijeenkomsten krijg je de ruimte om echt naar elkaar luisteren en leer je beter om te gaan met het hebben van een depressie. Je staat er niet alleen voor, krijgt antwoorden op talloze vragen en neemt zelf weer de regie in handen. Als jij je verhaal kwijt wil en je zoekt lotgenoten dan ben je in onze groep van harte welkom. Het ontmoeten van elkaar en elkaar ondersteunen staat centraal. De groep komt één keer in de twee weken samen op dinsdagochtend in Eindhoven.

Aanmelden:
Voor meer informatie over de groep of om je aan te melden kun je kun je contact opnemen via de e-mail eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl of telefonisch 040-2118328. Voor meer informatie over Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of andere zelfhulpgroepen kun je kijken op www.zelhulpnetwerk.nl.