Maak jij de lekkerste Pulled Pork?
Maak jij de lekkerste Pulled Pork? Foto: Wil Feijen

BBQ wedstrijd BBQ Shop Brabant

BBQ shop Brabant houdt voor de tweede keer een 'BBQ-thuiswedstrijd’ en ook dit jaar is er een hele mooie prijs te winnen: een complete Keramische BBQ ter waarde van 50 euro.

Het koken op een stalen BBQ of Keramische Kamado BBQ wordt steeds populairder in Nederland. BBQ Shop Brabant is ondertussen de grootste BBQ Shop van Eindoven en omstreken en ze vinden het leuk als mensen genieten van deze leuke hobby. Wellicht heb je al eens je omgeving verbaasd met je lekkerste versie van de Pulled Pork of misschien ben je een beginner die het voor het eerst doet? Doe mee en maak kans op deze prachtige prijs én eeuwige roem.

BBQ-wedstrijd 19 juni
Wie maakt de lekkerste ‘Pulled Pork’ op de Barbecue? Pulled Pork is niets anders dan uit elkaar getrokken (Pulled ) varkensvlees (Pork). Vaak wordt dit gemaakt van procureur of varkensschouder. Het is erg populair op een broodje. Lever op zaterdag 19 juni je Pulled Pork in en zondag weet je al of je een Monolith Kamado BBQ hebt gewonnen.

Aanmelden
Het aanmelden is nog eenvoudiger dan de BBQ aansteken.Ga naar www.bbqshopbrabant.shop en vul het inschrijfformulier online in. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en de nodige details om zo hoog mogelijk te scoren in de wedstrijd.