Afbeelding
Foto: HTC Son hockey

Jongste jeugd hockeyclub HTC Son geniet van jaarafsluiting

De afsluiting voor de jongste jeugd van hockeyclub HTC Son werd gehouden op zaterdag 12 juni en had als thema jungle. Was voorheen de afsluiting samen met andere clubs waarbij de teams tegen elkaar wedstrijdjes speelden, dit jaar kon dit door corona niet plaatsvinden.

Het is voor iedereen een bizar jaar geweest met alleen interne oefenwedstrijdjes en daarom leek het de club leuk om op een ludieke manier het seizoen voor de jongste jeugd af te sluiten. Deze doelgroep bestaat uit meisjes en jongens tussen de 6 en 10 jaar en in totaal waren er 76 kinderen.

Tijdens de dag was er van alles te beleven: er was een grote stormbaan, levend tafelvoetbal, levend twister, parcourtjes, kleurplaten, sjoelbakken, koekhappen, knotshockey. En natuurlijk muziek en afsluitend lekkere friet of een snack. Dit alles mede dankzij de sponsoring van de Rabobank en Spiering.

De dag begon om 10.00 uur en eindigde om 14.00 uur, waarbij op het einde ook prijsjes werden uitgedeeld voor het leukste geklede team, de leukste teamnaam, de mooiste kleurplaat en het mooist geklede kind, natuurlijk allemaal in teken van jungle. Het weer zat zeker mee en dankzij de vele vrijwilligers was het een enorm succes. Niet alleen vanwege alle activiteiten maar ook dat men weer lekker gezellig met elkaar leuke dingen konden doen. Het was een meer dan geslaagde, vrolijke, zonnige dag met alleen maar vrolijke kinderen.

Wil je meer weten over hockey, bezoek www.htcson.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar communicatie@htcson.nl. Een paar keer gratis meetrainen mag altijd.