De deuren gaan weer open voor de leden (archieffoto)
De deuren gaan weer open voor de leden (archieffoto) Foto: Wil Feijen

HOi-Huis opent de deuren weer

Het bestuur heeft besloten dat het HOi-Huis op maandag 28 juni weer opengaat, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. Vanaf zaterdag 26 juni worden alle coronamaatregelen versoepeld, waarbij de anderhalve meter de centrale maatregel wordt. Hierdoor wordt het mogelijk om hobbygroepen weer samen te laten komen.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een professioneel ventilatiesysteem voor alle ruimten en niet te vergeten de werkplaats. De ruimten zijn ingericht volgens de laatste regels die bekend zijn geworden tijdens de persconferentie op vrijdag 18 juni. Het bestuur draagt zorg dat deze regels goed zichtbaar worden voor alle gebruikers. De werkplaats wordt alleen opengesteld als er een technisch beheerder aanwezig in het HOi-Huis.

Oproep
Het HOi-Huis is dringend op zoek naar technische beheerders die toezicht kunnen houden in de werkplaats. Is dit iets voor jou? Stuur dan een e-mail naar Frits Helders via fwhelders@gmail.com. Ook voor meer informatie kun je bij Frits terecht.