V.l.n.r.: Rudi, Mandy, Martin en Angela
V.l.n.r.: Rudi, Mandy, Martin en Angela Foto: Wil Feijen

RegioBank keert terug in Son en Breugel

Algemeen

Son en Breugel - Een aantal maanden geleden sloot de RegioBank de deuren van het kantoor in Son en Breugel; klanten konden niet meer spontaan binnenlopen om een vraag te stellen of bankzaken te regelen. Voor Martin Bevers en Rudi Boschman, eigenaren van Bevers & Boschman Verzekeringen en Hypotheken, een reden om de RegioBank weer naar Son en Breugel te halen. Vanaf 1 juli zijn klanten van deze bank, én nieuwe klanten, van harte welkom op hun kantoor, Nieuwstraat 1 in Son en Breugel.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

Rudi: “Wij hebben de portefeuille van Geerts Bancaire Diensten overgenomen en willen hen bedanken voor hun jarenlange dienstverlening in Son en Breugel. We nemen graag het stokje over. Voor de klanten verandert er in principe niets, behalve dat ze weer een bezoek kunnen brengen aan een kantoor waar onze adviseurs voor hen klaarstaan. Martin en Rudi vormen samen met hun collega’s Mandy Siemes en Angela Bloks het gezicht van de RegioBank Son en Breugel. Mandy heeft inmiddels al enkele jaren ervaring met de werkwijze van deze bank. “De RegioBank wordt een aanvulling op onze andere werkzaamheden binnen ons huidige kantoor, waarmee we onze klanten nog beter én breder van dienst kunnen zijn”, vult Martin aan.

Zakelijk en privé
De RegioBank is een lokale bank waar je zonder of met afspraak naar binnen kunt lopen en altijd persoonlijk geholpen wordt door een van de adviseurs. “Of het nu gaat om het afsluiten van een bankrekening of een hypotheek, maar ook voor advies of bijvoorbeeld een vraag over het inloggen op de website van de bank, ben je bij ons aan het juiste adres”, vertelt Angela. De RegioBank is er voor de hele familie; er zijn verschillende mogelijkheden voor jonge kinderen, tieners, jongvolwassenen en volwassenen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Zilvervlootrekening met tien procent extra bonus op het totaal gespaarde geld, maar ook op zakelijk gebied kunnen zij hun klanten voorzien van de juiste informatie, adviezen en zakelijke rekeningen waarbij een zakelijk krediet tot de mogelijkheden behoort.

Hoog in het vaandel
“Doordat er verschillende mogelijkheden zijn, kunnen we een langdurige relatie met onze klanten opbouwen. Behalve betaal- en spaarrekeningen kun je bij de RegioBank ook terecht voor het afsluiten van hypotheken. We willen een bank zijn die voor iedereen toegankelijk is. Klanten kunnen online veel zelf regelen, maar persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel”, aldus Rudi.

Openingstijden
Vanaf dinsdag 6 juli bent u voor al uw bankzaken van harte welkom bij de RegioBank, Nieuwstraat 1 in Son en Breugel. De adviseurs staan voor u klaar op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Zij helpen u graag met uw vragen. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0499-463419 of via de e-mail info@beversenboschman.nl.