V.l.n.r.: Rianne Gommans, Linda Berben, Nikki Soetekouw, Gerdine Blatter, Mireille Parmentier, Ghislaine van Hooff en Els Rooijakkers
V.l.n.r.: Rianne Gommans, Linda Berben, Nikki Soetekouw, Gerdine Blatter, Mireille Parmentier, Ghislaine van Hooff en Els Rooijakkers Foto: Agora Club 10 De Kempen

Boodschappen voor voedselbank

Algemeen

Son en Breugel / Eindhoven - Agora Club 10 De Kempen en Ladies Circle 29 De Kempen hebben op 19 en 20 juni een hele succesvolle SidebySide actie gehad voor de Voedselbank Eindhoven. Jan Linders Eindhoven aan de Ardèchelaan gaf hun de gelegenheid om deze actie in zijn winkel uitvoeren.

Maar liefst 53 kratten vol voedsel namen de dames van de twee serviceclubs, waaronder enkele Son en Breugelse dames, van alle klanten in ontvangst. Voor de gulle giften zijn de dames de klanten erg dankbaar.

Ladies’ Circle is een serviceclub, een vereniging voor vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto van Vriendschap en Service zetten zij zich in voor diverse landelijke en regionale doelen. Agora Club Nederland is een serviceclub voor vrouwen vanaf 42 jaar, waarbij het accent ligt op het bevorderen van onderling contact en vriendschap tussen vrouwen wereldwijd.