Camille Peters (l) en Django Baten (r) bij de vestiging op het 17 Septemberplein
Camille Peters (l) en Django Baten (r) bij de vestiging op het 17 Septemberplein Foto: Wil Feijen

Pizzani Italian premium pizza opent vestiging in Son en Breugel

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Pizzani opent donderdag 1 juli om 17.00 uur haar deuren in het centrum van Son en Breugel aan het 17 Septemberplein. “Vanaf dan heeft Son en Breugel er een mooie locatie voor alle pizza-lovers bij”, aldus Camille Peters, eigenaar en oprichter van Pizzani.

De vestiging van Pizzani Italian premium pizza in Son en Breugel is de tweede locatie buiten Eindhoven. Eerder werd al een vestiging geopend in Waalre en later dit jaar zal er ook in Geldrop en Brandevoort in Helmond een Pizzani geopend worden. De eerste vestiging van Pizzani werd geopend in november 2020 aan de Kerkstraat in Eindhoven.

Camille: “Wij zijn geen restaurant waar je uitgebreid kunt tafelen, wij zijn een take-away- en delivery-zaak, bij ons kun je de echte Italiaanse pizza’s bestellen, met een dunne, knapperige bodem, belegd met verse topproducten en in geweldige smaken.”

De eigenaar is niet alleen trots op de kwaliteit van zijn authentieke Italiaanse pizza’s, die zijn bereid met Italiaanse bloem en belegd met verse streekproducten uit Italië, maar ook op zijn medewerkers: “Ik vind het belangrijk om te werken met mensen die passen bij onze kwaliteit, dus onze medewerkers zijn belangrijk.”

Peters vindt de kwaliteit van zijn pizza’s ook heel belangrijk en dat heeft soms ook een keerzijde, zo vertelt hij: “Door het feit dat de pizza’s vers worden bereid, kan het soms wat langer duren voordat de klant de pizza heeft. Maar natuurlijk zijn wij dagelijks bezig dit tot een minimum te beperken, maar we verliezen daarbij onze kwaliteit niet uit het oog.”

Of je nu vegetarisch of veganistisch bent, graag vis eet of toch liever vlees, van bekende tot meer exclusieve pizza’s, vanaf 1 juli staat het allemaal op de kaart van Pizzani Italian premium pizza in Son en Breugel.