A en B jeugd tijdens de seizoensafsluiting
A en B jeugd tijdens de seizoensafsluiting Foto: HTC Son

Seizoensafsluiting A, B, C en D jeugd hockeyvereniging HTC Son

Het was op zaterdag 19 juni de beurt aan de A t/m D-jeugd om met leuke (hockey-)spelletjes dit vreemde coronaseizoen af te sluiten. De C en D jeugd startte in de ochtend en ’s middags kwamen de A en B teams langs.

Gelukkig was het niet zo warm als in de dagen daarvoor, dus iedereen ging vol energie aan de slag. In teams gingen de kinderen langs allerlei spelletjes; er was een gatendoek (met punten voor scoren in de bovenhoek) en een parcours om de hockeyskills te testen. Het knotshockey en de parachute zorgden ook voor de nodige hilariteit: het bleek toch net iets lastiger dan gedacht. Op het terras vond de karaoke plaats. Sommige meezingers kwamen zeer regelmatig voorbij zoals Frans Duits en Links Rechts van De Snollebollekes. Daarnaast waren er ook wat rustiger spelletjes zoals sjoelen en waterpong.

Op het voorste veld stond de grote schuifbaan. Superleuk, maar je werd er wel kletsnat van. De teams kregen enkele coaches ook zo ver eens lekker door het water te schuiven. Gelukkig had (bijna) iedereen droge kleren bij zich dus dat was geen probleem. Het levend tafelvoetbal was ook zeer populair. Het Links Rechts moest hier in de praktijk gebracht worden, maar het zingen bleek makkelijker dan het voetballen. En tot slot het bubbelvoetbal. Er werd veel gestuiterd en gebotst en weinig gevoetbald maar dat kon de pret niet drukken.

De Verrèkes Lekkere Friet en vele honderden bekertjes ranja maakten het feest compleet. Annemarie en de rest hartelijk bedankt voor het organiseren. Het was weer een groot succes. Na de zomervakantie kan de vereniging hopelijk weer starten met de hockeycompetitie.

Wil je meer weten over hockey? Stuur een bericht naar communicatie@htcson.nl of ga naar www.htcson.nl.