Afbeelding
Foto: ©Music Dock
Foto’s

Leerlingenconcert bij Music Dock

Algemeen Muziek

Son en Breugel - De deuren mogen weer open voor publiek en daar heeft Music Dock direct op ingespeeld door een leerlingenconcert te organiseren op zondag 27 juni. Voor de leerlingen spannend, maar ook heel leuk om te kunnen laten horen wat ze in de les hebben geleerd.

“Het is mooi om de trotse ouders te zien glunderen als ze hun kind op het podium zien staan”, aldus Eva Wiselius, eigenaresse van de muziekschool. “Ondanks dat het wat kortdag was, hadden we toch een mooie groep bij elkaar van leerlingen tussen de 4 en 16 jaar. De volwassenen voelden zich deze keer niet geroepen om het podium op te gaan.” 

Uiteraard werd rekening gehouden met de anderhalve meter en daarom mocht er per deelnemende leerling één volwassene en één kind onder de 12 jaar live aanwezig zijn. Zij hebben kunnen genieten van verschillende niveaus op verschillende instrumenten van drums tot zang.

Drie dagen later was de beurt aan de MusicalClass om te laten zien waar zij dit jaar aan hebben gewerkt. “Ondanks de online-lessen en de repetities die we buiten hebben moeten doen, stond er een zelfgeschreven musicalpresentatie op de planken, genaamd ‘Zon Enzo’, vol positieve vakantievibes. Het was een hele fijne afsluiting van een bijzonder cursusjaar.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding