Afbeelding
Foto: Ingezonden

SBC stelt sportpark beschikbaar voor zomervoetbal

Algemeen Activiteit

Voetbalvereniging SBC opent tijdens de zomervakantie op woensdag- en vrijdagmiddag, van 14.00 tot 17.00 uur, het sportpark voor de jeugd van Son en Breugel. Gedurende de openingstijden is er toezicht, maar het is niet bedoeld als kinderopvang. De geldende RIVM-maatregelen worden tijdens de openingstijden opgevolgd.

SBC zorgt per middag voor minstens twee coördinatoren als toezicht. Iedereen die aanwezig is tijdens de extra openingstijden is verplicht de aanwijzingen van deze coördinatoren op te volgen. De natuurgrasvelden mogen niet betreden worden vanwege onderhoud. Je bent op je eigen verantwoordelijkheid op het sportpark en voetbalvereniging SBC kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke schade dan ook. 

Kom je met de fiets naar het sportpark, zet je fiets dan in het fietsenrek neer of plaats de fiets tegen het hekwerk. En neem je eigen bal mee, SBC stelt namelijk geen materiaal beschikbaar. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de goaltjes, maar daar dient uiteraard zorgvuldig mee om worden gegaan. 

Eten of te drinken op het veld is niet toegestaan, daarbuiten wel. Drinkflesjes of etenszakjes dienen weer mee naar huis genomen te worden of te worden gedeponeerd in de groene bakken. Tijdens deze extra zomeropenstelling, is het niet mogelijk om gebruik te maken van het toilet. 

Buiten deze tijden blijft het sportpark gesloten en is dan niet toegankelijk. Op woensdag 21 juli is het park tijdens de zomervakantie voor het eerst geopend, op vrijdag 3 september voor het laatst. Mocht de openstelling niet naar wens verlopen, dan is SBC genoodzaakt het sportpark tijdens de vakantie te sluiten.