Eerste stop bakfietstour bij Het Goeie Leven in Eerde
Eerste stop bakfietstour bij Het Goeie Leven in Eerde Foto: ©Blauwe Kei

Op de bakfiets voor Theater Aan Het Water

Het was een vrolijk gezicht: vrijdag 9 juli fietsten Diana, Jitka en Maaike, medewerkers van De Blauwe Kei, met een versierde bakfiets door Meierijstad en omgeving om Theater Aan Het Water te promoten.

Theater Aan Het Water, een theaterprogramma van De Blauwe Kei dat deze zomer in de openlucht plaatsvindt, start 16 juli en loopt door tot en met 29 augustus. Er staan diverse optredens op het buitenpodium op de Noordkade, zoals de 3JS, Ellen ten Damme, Hippe Gasten en Guido Wijers. Een ideaal uitstapje voor mensen die vakantie vieren in de regio. Daarom stapte het trio van Theater De Blauwe Kei op de (bak)fiets om Theater Aan Het Water onder de aandacht te brengen op campings in de regio.

Vanaf de Noordkade vertrok het gezelschap naar Het Goeie Leven in Eerde. Daarna ging de fietstocht langs diverse andere campings waaronder De Kienehoef (Sint-Oedenrode), ’t Skônste Plekske (Schijndel), Bij Ons Achter (Heeswijk-Dinther) en de AlpacaFarm (Vorstenbosch). “Goed om te weten dat al deze campings op prima fietsafstand liggen van de Noordkade,” lacht Maaike.

Benieuwd naar het volledige programma? Woensdag 14 juli wordt het programmaboekje van Theater Aan Het Water huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Meierijstad en Son en Breugel, en de plaatsen Heeswijk-Dinther, Vorstenbosch, Loosbroek, Gemert, Berlicum en Middelrode. Ook is het programma te vinden op blauwekei.nl/theateraanhetwater.