Afbeelding
Foto: ©Koen Collart
Foto’s

Funday Tennisvereniging Pieter Brueghel groot succes

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Dit jaar geen kampweekend voor de jonge leden bij Tennisvereniging Pieter Breughel, maar wel een dag vol activiteiten en verrassingen. Zaterdag 17 juli vond de PB Funday plaats, waar zo’n 45 leden in de leeftijd van 7 tot 17 jaar bij waren. 

Geschreven door: Taís Lourinho da Silva

De dag begon voor de jonge leden om 9.00 uur met een groot ontbijt. Met volle buiken konden de kinderen daarna beginnen aan de eerste activiteit van: in teams strijden om zo veel mogelijk punten te verdienen bij verschillende mikopdrachten op de tennisbanen.

Color Run 
Aan het einde van de ochtend trokken alle deelnemers hun witte shirts aan. Het was namelijk tijd voor de Color Run. Alle leden moesten een parcours afleggen op het grote grasveld achter de Tennisvereniging. Tijdens het parcours werden de leden ondergedompeld in poederkleuren.

Survival
Na de lunch gingen alle leden per fiets naar survivallocatie De Vulkaan aan de Vresselseweg. Daar werd vooral veel gekanood en getokkeld. Het doel bij het tokkelen is het behalen van de overkant, maar met het warme weer vonden de kinderen het ook leuk om halverwege in het water te plonsen.

Barbecue en bingo
Na nog wat vrije tijd in de namiddag werden de barbecue rond 17.30 uur aangestoken en heeft iedereen flink gegeten na deze inspannende middag. Na de barbecue kon iedereen rustig blijven zitten voor de gezellige bingo met een prijs voor iedereen.

Lasergamen op de tennisbanen
Voor de wat oudere jeugdleden stond rond 21.00 uur nog iets spectaculairs op het programma: lasergamen in het donker op de tennisbanen. Compleet met laserlampen, rookmachines, opblaasbare obstakels en muziek. Om middernacht zat de succesvolle PB Funday er dan echt op.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding