Tijdens de 'open huis' in het Dorpshuis zendt Radio S&B live uit
Tijdens de 'open huis' in het Dorpshuis zendt Radio S&B live uit Foto: Wil Feijen

‘Oh zit dat zo’-special vanuit het toekomstige Dorpshuis

Algemeen

Son en Breugel - De komende tijd houden de zes programmamakers van de ‘Oh, zit dat zo’–show een welverdiende vakantie. Maar voordat het zover is, wordt zaterdag 31 juli, tussen 10.00 en 13.00 uur, live uitgezonden vanuit het toekomstig Dorpshuis. Tijdens de ‘walk-though’ die de inwoners de kans biedt om alvast een kijkje te nemen in ons toekomstige Dorpshuis, wordt live verslag gedaan.

De programmamakers halen aan de statafels enkele direct betrokkenen voor de microfoon, maar ook u als inwoners krijgt natuurlijk de kans om uw mening te geven. Daarnaast zorgen wij voor de nodige gevarieerde muzikale intermezzo’s, waarbij u zelf(s) een ‘verzoekplaatje’ kunt aanvragen.

Nieuwe naam
Het schijnt nodig te zijn om elk nieuw gebouw in ons land ook een nieuwe naam te geven. De programmamakers van Radio S&B vinden de naam ‘Dorpshuis’ prima passen bij ons dorp. Maar betekent een nieuwe naam dat die van het ‘Vestzaktheater’ na decennia uit ons collectieve geheugen wordt gewist. Op zaterdag liggen er intekenlijsten klaar waarop u kunt aangeven wat u vindt van de twee hiervoor genoemde namen voor het nieuwe gebouw. Ook Radio S&B doet aan burgerparticipatie.

Programma luisteren
Op 31 juli, vanaf 10.00 uur, kunt u de uitzending volgen op radiofrequentie 107.5 FM, de kabel via Ziggo (Kanaal 36) of KPN (Kanaal 1109), Tune In of via www.radiosenb.nl, via de ‘luister live-knop. Terugluisteren van de programma’s kan via deze website door op de homepage in de rechterkolom uw keuze(s) te maken.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.‘Oh zit dat zo’-special vanuit het toekomstige Dorpshuis

Afbeelding