Doe mee met de Uniek Sporten Familiedag

De tweede editie van de Uniek Sporten Familiedag staat op zaterdag 25 september voor je klaar. Deze dag is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Eindhoven is één van de Host City’s. Het doel is om zo veel mogelijk mensen in Nederland vaker aan het sporten of sportief bewegen te krijgen. Dit kan op een manier die bij hem of haar past.

Tijdens de Uniek Sporten Familiedag staat het uitproberen van verschillende sport- en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit Eindhoven, van voetbal, Zumba, (tafel)tennis tot bootcamp. Een mooi sportprogramma voor kinderen, jongeren én volwassenen met een beperking. 

Ook hun gezinnen zijn meer dan welkom. Zij kunnen meedoen aan een clinic, of de informatiemarkt bezoeken. Zo kom je meer te weten over Uniek Sporten en het sportaanbod in Eindhoven en omgeving.

Aanmelden en meedoen
De Uniek Sporten Familiedag vindt 25 september plaats op het terrein van International School Eindhoven van 9.00 tot 13.30 uur. Wil jij gezellig langs komen met je familie? Meld je dan aan via de website eindhovensport.nl/nsw. Na aanmelding, ontvang je een bevestiging per mail. Natuurlijk houdt de organiserende partijen rekening met de RIVM-richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. De organisatie zorgt dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat.

Voor informatie rondom Uniek Sporten Familiedag / Uniek Sporten / Eindhoven Sport, kunt u contact opnemen met Sanne van Mierlo, sportregisseur Uniek Sporten. Bereikbaar via s.van.mierlo@eindhoven.nl of 06-39835198.

NOC*NSF Nationale Sportweek
De NOC*NSF Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport (17- 26 september) en wordt mede gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Doel van de Europese week van de Sport is om Europa te inspireren om meer te bewegen. Het is de 18e keer dat NOC*NSF samen met bonden, gemeenten, partners, onderwijs en sportclubs de NOC*NSF Nationale Sportweek organiseert.

Meer informatie is te vinden op www.eindhovensport.nl/nsw