Een aantal presentaroren en technici van Radio S&B
Een aantal presentaroren en technici van Radio S&B Foto: ©Radio Son en Breugel

‘Oh zit dat zo’-team peilde mening van bezoekers vanuit toekomstige Dorpshuis

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Voordat ze konden gaan genieten van een welverdiende vakantie, restte nog een ‘laatste klus’ voor de presentatoren van Radio S&B. Op zaterdag 31 juli tussen 10.00 en 13.00 uur stonden ze live tussen de leidingen en stalen geraamte van het Dorpshuis in wording.

Dankzij de soepele samenwerking tussen Maurice Peters (Vestzak) en technici Joost Conijn en Hans Houbraken, konden presentatoren Lucy van de Wier, Flip Verhagen, Ron van Haandel, Mario Smulders en Han Muller de meningen peilen van de vele bezoekers. Ook Inbo architecten van Stam + De Koning, emeritus pastoor Bakermans en wethouder Jan Boersma hebben hun ervaringen gedeeld over wat het uiteindelijke resultaat mag gaan worden. Kortom, Radio S&B was opnieuw prominent aanwezig om lokale radio te maken.

Wilt u (een deel van) het programma terugluisteren? Dat kan natuurlijk via www.radiosenb.nl door op de ‘homepage’ in de rechterkolom uw keuze te maken. U vindt daar ook een groot aantal van de andere leuke programma’s, dus gaat u er maar eens lekker voor zitten.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.