Harmonie PHEV bereidt zich voor op een nieuwe editie van het klapstoelenconcert (archieffoto)
Harmonie PHEV bereidt zich voor op een nieuwe editie van het klapstoelenconcert (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Harmonie PHEV houdt concert ‘Muziek op het plein’

Algemeen Muziek

Son en Breugel - De Harmonie mag eindelijk weer optreden. Door de lange periode van gedwongen lockdown was het stil in het dorp. Veel te lang en veel te stil! Nu het weer kan, zijn de orkesten van Harmonie Pro Honore et Virtute de afgelopen weken hard aan de slag gegaan om weer concerten te verzorgen.

Nadat het klapstoelen concert op 22 juli noodgedwongen afgelast moest worden, is een nieuwe datum gepland. De Harmonie laat zich op donderdag 23 september horen met het gratis openluchtconcert ‘Muziek op het plein’ op het Kerkplein in Son en Breugel. Aangezien de drie deelnemende orkesten samen veel te groot zijn voor de kiosk nemen de muzikanten plaats onder de schaduw van de Sonse kerktoren en is het kerkplein ter beschikking voor het publiek.

Het concept is in ons dorp inmiddels bekend. Je neemt zelf een eigen klapstoel en wat lekkers te eten en te drinken mee. Zet dit keer je stoel op 1,5 m afstand van elkaar, dan zorgen het Harmonieorkest en de jeugd van de Opleidingsharmonie en het Samenspelorkest voor het entertainment. 

Kortom, kom op donderdagavond 23 september om 19.30 uur met je klapstoel naar het Kerkplein en geniet van een heerlijk zomers concert. Kom alleen, of met familie en buurtgenoten. Met elkaar wordt er een mooie avond van gemaakt. De muziek heeft de harmonie in de hand, het weer echter niet. Houd bij dreigend weer de berichten op social media in de gaten voor doorgang van het concert. Kijk voor meer info over deze en andere concerten van Harmonie Pro Honore et Virtute op www.phev.nl.