Workshop Key4Music
Workshop Key4Music Foto: Key4Music
Foto’s

Key4Music is naar Vestzaktheater verhuisd

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Key4Music start vanaf 6 september met het geven van muziek-, zang- en musicproductionlessen in het Vestzaktheater. Deze overstap van de Herculeslaan in Breugel naar het centrum van Son en Breugel biedt fantastische kansen volgens eigenaresse Judith van Dun.

Al sinds 2012 weten inwoners van Son en Breugel én zelfs uit de gehele regio Key4Music te vinden. Een vertrouwd adres voor vakkundige lessen, gegeven door een team van twintig jonge professionals. Key4Music biedt een breed aanbod aan lessen; voor de allerkleinsten zijn er speciale lesblokken kindermuziek en voor de basis- en middelbare scholieren zijn er hippe privé-, groeps- of bandlessen. 

Er zijn veel volwassenen die ook wekelijks naar de lessen komen of samen komen spelen onder leiding van een bandcoach. Plezier staat voorop en iedereen kan meedoen ongeacht zijn of haar niveau. Er zijn volwassenen die al 20 jaar bij Key4Music lessen of workshops volgen. Dat zegt zeker wel iets over de sfeer die er heerst. One big family en het friends forever gevoel.

Docenten hebben hun opleiding gevolgd aan de Rockacademie of popacademie en zijn daarnaast actief in het werkveld als uitvoerend musicus. Zoals bijvoorbeeld in de studio om te werken aan de nieuwste tracks van bekende dj’s, of in writingsessies voor een nieuwe song of commercial. Regelmatig komt er een docent al muziek makend voorbij in een tv-programma of op een podium als artiest. De docent draagt zo niet alleen zijn kennis, maar ook passie voor muziek over op de leerling. Dat maakt lessen volgen bij Key4Music uniek. Lessen op maat met de nieuwste hippe popsongs. Of lekkere blues en evergreens voor wie dát nou juist graag wil.

Vol vertrouwen gaat Key4Music de samenwerking aan met het Vestzaktheater en de docenten hebben veel zin om leuke optredens te gaan verzorgen in de diverse zalen. Van knusse voorspeelavonden tot spectaculaire shows.

“We zijn warm onthaald door beheerder Maurice Peeters die met zijn ervaring en liefde voor het vak precies begrijpt waar de wensen en behoeftes van Key4Music liggen”, vertelt Judith trots. Tijdens de twaalf verschillende workshops op 11 juli konden de leerlingen en docenten meteen al de gezelligheid ervaren van deze samenwerking. “Maar dit is nog niet alles: Key4Music gaat in mei 2022 ook mee over als muziekschool naar het nieuwe Dorpshuis waar er dan weer mooie mogelijkheden kunnen ontstaan voor de toekomst.”

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Key4Music en de muzieklessen? Kom gerust een kijkje nemen in het Vestzaktheater. Mail naar Key4Music via info@key4music.com of bel naar 06-25411235. Meer info is te vinden op: www.key4music.com.

Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music
Workshop Key4Music