Afbeelding
Foto: ©Alexis Anthony

Proeflessen Cubaanse Salsa en Bachata bij Passion2Dance

Best - Dansschool Passion2Dance houdt woensdag 8 en donderdag 9 september een proefles-week voor starters én gevorderden in buurthuis Kadans te Best, hun vaste danslocatie. Oprichters Kim en Lennie geven les in Cubaanse Salsa en Bachata, twee sprankelende Latin dansstijlen.  

Kim: “Voor ons zijn Bachata en Salsa twee dansen met intense connectie. Leiden en volgen. Oogcontact en gevoel. Wij genieten samen van het moment, van de muziek en de flow. Even qualitytime samen. We gunnen het anderen ook zo om samen de connectie te vinden en voelen.” 

Drie maanden geleden zijn ze op woensdag- en donderdagavond vol goede moed weer live opgestart met hun Latin danslessen in Best. Lennie: “Nu de cijfers op groen staan, kijken we ernaar uit meer mensen uit Best en omgeving te laten genieten van de Latin muziek, dans en de connectie met de ander. Door je danspartner te leiden of de ander te volgen, merk je dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar. Dansen is bovendien ook nog eens gezond voor je lijf.” 

Follow your Passion, Enjoy the Journey. Het is niet voor niets hun missie. Kim: “Ik vergelijk het met een treinreis. Probeer eens niet te haasten om op tijd op het eindstation aan te komen, maar kijk onderweg ook eens goed om je heen. Beleef de wereld die zich aan je voorbijtrekt nu eens echt. En geniet daar ook van.” Lennie vult aan: “Dus wat wij willen meegeven is, probeer het eens, volg je hart, volg je passie, durf je open te stellen voor je partner (zonder woorden) en geniet. Van elke keer dat je iets bijleert, van ieder moment dat het wél lukt. Geniet – kortom – van de reis.”  

De proefles-avond voor starters is woensdag 8 september. Om 19:00 uur is er een Bachata-les voor beginners en op donderdag 9 september om 21.00 uur is er Cubaanse Salsa voor beginners. Heb je al ervaring met deze dansstijlen? Dan kun je ook meedoen met de gevorderden lessen Bachata Moderna, Bachata Sensual of Cubaanse Salsa. De tijden hiervan zijn terug te vinden op de website. Inschrijven voor de proefles-avond kan alleen als (dans)koppel. De kosten zijn 7,50 euro per persoon per proefles. Info en aanmelden kan via www.passion2dance.nl of via 06-25156152.