Kerkberichten

Sint Genoveva-kerk
Zondag 5 september
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. kerkkoor. Intenties: Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Tiny Bouwhuis-van Eeuwijk, Piet van Kemenade, Han Verhagen, Carel de Beer, Jo Reijalt, Pieter van Heeswijk, Harry van de Ven, Anette Pangalila-Giesel.

Martinuskerk Centrum
Zondag 5 september
11.00 uur: Eucharistieviering. Intenties: Tonnie van Heeswijk – Dankers, Pietje Termeer, Bertus en Annie Vervoort – Ketelaars, Frans en Mien van Uden – Vermeltfoort, Theo Vorstenbosch, Joop Jansen, ter nagedachtenis aan dhr. Raaijmakers en mw. Raaijmakers - van den Broek, Mien Bekx - van de Meerakker, Jos van Rijbroek – Vervoort, Martien Bouwmans, Hein en Mariet Welte – Rijkers, Toon Termeer, Jan van Vilsteren, Arnold Olislagers.
12.30 uur: doopsel Samuel Thomassen
13.30 uur: doopsel Revi Voets
Maandag 6 september
13.30 – 14.00 uur: Biddende Moeders
Het parochiebureau van de Martinuskerk is weer geopend. U kunt op Kerkplein 47A weer terecht voor onder andere het opgeven van misintenties. Het parochiebureau is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 uur - 12.00 uur. De telefoonnummers kunt u vinden op de website van de parochie, in DeMooiRooiKrant en DeMooiSonenBreugelKrant.
Vanaf woensdag 1 september zijn de doordeweekse vieringen als volgt:
- maandag-, woensdag- en vrijdagochtend om 09.00 uur;
- dinsdag- en donderdagavond om 19.00 uur.

Sint-Antonius Nijnsel
Zaterdag 4 september
19.00 uur Eucharistieviering. Intenties: Mari en Dien v.d. Broek- Vos, Gerda van Bakel- v.d. Linden, Antje van Grinsven- van Schaijk, Overleden familie van Schaijk.
Het parochiebureau is weer geopend op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30uur voor o.a. het opgeven van intenties. Aanmelden voor de Eucharistieviering is niet meer nodig.

PKN Son en Breugel
Zondag 5 september
10.00 uur: Ds. Mw. W. van Seventer
Men dient zich voor deze bijeenkomst aan te melden. Deze dienst is ook via internet te beluisteren: www.kerkomroep.nl.