Roy Sleegers in een fel duel om de bal in de editie van vorig seizoen
Roy Sleegers in een fel duel om de bal in de editie van vorig seizoen Foto: ©RKVV Nederwetten

Derby Nederwetten - Gerwen

RKVV Nederwetten mag de voetballiefhebbers uit de regio ontvangen voor de speciale derby tussen Nederwetten en Gerwen. Een taak die de bruisende vereniging graag op zich neemt. De wedstrijd staat op zondagmiddag 19 september, om 14.30 uur, op het programma en is gratis te bezoeken.

Gerwen zal ongetwijfeld zijn beste spelers klaarstomen om in Nederwetten te laten zien dat zij de beste spelers uit de regio bij elkaar gevonden hebben. Nederwetten zal zoals altijd strijd en passie op de mat leggen, om diezelfde punten juist in eigen huis te houden. 

Waar Nederwetten in de vijfde klasse uitkomt, komt Gerwen uit in de vierde klasse en zal dus de favorietenrol op zich nemen. Zal dit verschil ook op het veld tot uiting komen? Speciaal voor deze gelegenheid komt sponsor Maickels Broodjes zorgen voor de inwendige mens. Warme en koude broodjes; Maickel gaat u ongetwijfeld positief verrassen deze middag. Voor de eredivisieliefhebber zal in de kantine PSV – Feyenoord uitgezonden worden op groot scherm. Voor ieders wat wils en je hoeft werkelijk niets te missen. Kortom: Alle ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag/avond zijn aanwezig! 

Actuele informatie: www.rkvvnederwetten.nl of volg RKVV Nederwetten op twitter en/of Instagram: @rkvvnederwetten.

Programma
Zaterdag 18 september
16.30 uur Wilhelmina Boys Vet - Nederwetten Vet

Zondag 19 september

14.30 uur Nederwetten 1 - RKGSV 1
10.15 uur RKGSV 4 - Nederwetten 3
10.00 uur Nuenen VR 3 - Nederwetten VR 1