ELE Rally (archieffoto)
ELE Rally (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Nieuwe locatie serviceterrein ELE Rally

Nieuwe locatie serviceterrein ELE Rally

Onverhoopt moest Stichting ELE Rally op zoek naar een nieuw serviceterrein. Bij de Rooy transporten op Ekkersrijt zou het terrein niet beschikbaar komen in verband met het wereldwijde tekort van elektronische componenten. Nadat de nodige lijntjes warenuitgegooid, bleek er op de valreep een nieuwe servicelocatie gevonden: Aquabest, even verderop gelegen van industrieterrein Ekkersrijt in Son. Een mooie servicelocatie die ook alle voorzieningen geeft die een servicelocatie nodig heeft. Daarmee lijkt het laatste vraagstuk voor het evenement op 9 oktober opgelost.  

Het is algemeen bekend dat de stichting ELE Rally veel vrienden heeft die het mogelijk maken dat de organisatie dit unieke evenement in Zuid-Oost Brabant kan blijven organiseren. Soms is dat de gunfactor van sponsoren maar vaak ook de inzet van ondernemers die ofwel hun netwerk ter beschikking stellen of belangeloos aan natura sponsoring doen. Zo ook Gerard; samen met de andere vrienden klom hij in de telefoon om hun netwerk rond te gaan en binnen no time was er een lijst met potentiƫle terreinen en mocht de stichting contact leggen met de eigenaren, waar uiteindelijk Aquabest als beste alternatief is uitgekomen.

Het evenement is op 9 oktober is voor publiek toegankelijk indien een geldige QR-code in de CoronaCheck-app getoond kan worden in combinatie met een geldig ID-bewijs.