Lekker zingen bij Theaterkoor Sincère

De eerste live-repetitie van Theaterkoor Sincère vond donderdag 9 september in de vertrouwde repetitieruimte van café-restaurant De Zwaan weer plaats. Er werd eerst nog volop bijgepraat door nagenoeg het voltallige koor, maar om 20.00 uur ging Angelo Smulders toch echt van start met de repetitie.

De stemmen werden opgewarmd, want de routine is er na al die tijd wel een beetje uit maar daarna klonk het weer ouderwets lekker. In de pauze werd geproost op de flexibiliteit van het koor in de afgelopen tijd en op het nieuwe koorseizoen. En mocht je nou denken: ik zou ook wel weer eens willen zingen bij een gezellig gezelschap! Er mogen nog wat mannenstemmen bij. Kom bij het Theaterkoor! Het koor heeft al een mooi cluppie kerels die hun mannetje staan als het aankomt op het vocaal opnemen tegen de zangeressen van Sincère, dus je staat echt niet alleen als je mee wilt doen.

Elke donderdagavond vanaf 20.00 uur wordt er gerepeteerd en thuis voorbereiden met oefenbanden is wel gewenst. De leden komen allemaal vooral voor de ontspanning en dat kun je ook bereiken door wat vocale inspanning. Ben jij niet overtuigd van jouw zangkwaliteiten maar ken jij iemand die dat wel in zijn bloed heeft? Laat die dan even weten dat er ruimte is voor aanvulling bij Theaterkoor Sincère en loop een keer binnen bij een repetitie of kijk op www.theaterkoorsincere.nl voor meer informatie. Een email naar info@theaterkoorsincere.nl kan ook, dan wordt er contact met je opgenomen. Uiteraard hanteert het koor de geldende coronamaatregelen bij de repetities.

PLUS sponsorpunten
De sympathieke sponsoractie van supermarktketen PLUS kan de komende weken ook veel betekenen voor het koor. Wanneer u boodschappen doet bij PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven krijgt u bij het afrekenen papieren sponsorpunten die u kunt inzetten voor uw favoriete vereniging. Hoe dit in zijn werk gaat, staat beschreven op de sponsorpunt. Theaterkoor Sincère is heel blij als u punten aan hen wilt schenken voor hun prachtige plannen de komende tijd onder andere bij de opening van het nieuwe Dorpshuis in de ‘geboorteplek van Sincère’ de Petrus’ bandenkerk in Son.