Maak kennis met hockey bij HTC hockey
Maak kennis met hockey bij HTC hockey Foto: @htc Hockey

Jeugdhockey bij hockeyvereniging HTC Son

Na een enerverend weekend van hockeywedstrijden voor zowel de jeugd als de senioren is iedereen weer lekker aan het trainen geslagen. Naar aanleiding van het bericht over Sjors Sportief vorige week in deze krant, kregen de vereniging een aantal vragen over de leeftijd van deelname van de trainingen voor de jeugd in het kader van Sjors Sportief die zaterdag 2 oktober start.

Deelname via Sjors Sportief is voor kinderen vanaf groep 3. Voor de 4- en 5-jarigen heeft de vereniging binnen de hockeyclub de activieit Funkey hockey. Training vindt plaats op woensdagen van 16:30 tot 17:30 uur.

Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen: FUN in goed leren bewegen is KEY! Het programma omvat grondvormen van bewegen, loopspelletjes, balvaardigheid en een basisvorm van hockey. Dit doe je vanzelfsprekend met hockeymaterialen. Je mag ook hier drie keer gratis meedoen voor je een beslissing neemt. Bij interesse kun je je hiervoor opgeven via het hockey emailadres van de Jongste Jeugd: jj@htcson.nl.