Franny brengt marionet 'de Engel' tot leven
Franny brengt marionet 'de Engel' tot leven Foto:

Franny brengt ‘de Engel’ tot leven in De Poppenmaker

Het Blue Planet Harp Ensemble, onder leiding van Inge Frimout-Hei, houdt zondag 3 oktober om 14:30 en 16:00 uur de voorstelling ‘De Poppenmaker’. De Poppenmaker is een muzikale droom waarin poppen tot leven komen. Een van de poppenspelers is de Son en Breugelse Franny van Engelshoven-Oud die marionet ‘de Engel’ tot leven brengt. Niels Jacobs, bekend van onder andere zijn rol in les Miserables en The Passion, behoort tot een van de deelnemende solisten.

De Poppenmaker is een voorstelling voor het hele gezin en is een combinatie van een concert, poppentheater, dans, ballet en zang. De prachtige poppen zijn gemaakt door diverse kunstenaars, verbonden aan de professionele poppenkunstenaarsvereniging Dabida. Op deze dag, van 11.00 uur tot 17.00 uur, is eveneens in het klooster in Nuenen een expositie te zien van de kunstenaars die de poppen speciaal voor deze voorstelling hebben gemaakt. De toegang voor deze expositie is gratis.

De COVID-19-maatregelen zijn van toepassing, dus vanaf 13 jaar QR-app of geprinte QR-code, testbewijs of bewijs van vaccinatie en vanaf 14 jaar uw ID-kaart, paspoort of rijbewijs gereed houden bij binnenkomst. 

Voor de voorstelling van De Poppenmaker kunt u kaarten bestellen via kaartverkoop@blueplanetharp.nl. De voorstellingen van De Poppenmaker vinden plaats op zondag 3 oktober 2021 om 14:30 en 16:00 uur in de Theaterzaal van Het Klooster, Park 1 Nuenen. Entreeprijs 9 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor informatie kunt u contact opnemen via 06-12941978.

.