Volle bak tijdens de zittingsavond in de carnavalstent (archieffoto)
Volle bak tijdens de zittingsavond in de carnavalstent (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Voorbereidingen zittingsavonden en seniorenmiddag begonnen

Algemeen carnaval Evenement

Son en Breugel - De commissieleden van de zittingsavonden hebben de zittingsavonden en de seniorenmiddag afgelopen jaar gemist. Voor zover mogelijk binnen de coronamaatregelen kan de commissie gelukkig stellen: ‘We mogen weer.’ De commissie zittingsavonden gaat weer met volle energie aan de slag met de organisatie van de zittingsavonden en de seniorenmiddag in 2022.

Zij zijn altijd op zoek naar nieuw talent van eigen bodem: muziek, zang, tonpraten, dans, cabaret, grapjas. Maar ook naar vrijwilligers achter de schermen zoals toneelmeester of visagie. Heb jij interesse? Mail de onderstaande commissieleden dan voor meer info. Je bent van harte welkom op de kick-off bijeenkomst op donderdag 14 oktober in De Zwaan. Tijdens deze avond hoort de commissie graag van alle potentiële deelnemers en vrijwilligers wat ieders ideeën en plannen zijn. 

Altijd al een bijdrage willen leveren tijdens de zittingsavonden en de seniorenmiddag? Twijfel dan niet, grijp je kans en neem contact met op met Patrick Wijns via 06-10548119 of p.wijns@upcmail.nl of met Marleen Spooren via 06-22990573 of marleenspooren@hotmail.com.