Stem op jouw favoriete vereniging

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Zij geven als coöperatieve bank ieder jaar een deel van hun winst aan verenigingen door het hele land. Rabobank-leden bepalen hoe dit bedrag onder de deelnemende clubs verdeeld wordt.

Als je lid bent van de Rabobank en je gebruikt de Rabo App of Rabo Online Bankieren én je woont in het werkgebied van de Rabobank Regio Eindhoven, dan kun je vanaf 4 oktober tot en met 25 oktober stemmen op jouw favoriete vereniging. Laat jouw stem niet verloren gaan! Iedere deelnemende vereniging of club kan het geld goed gebruiken om zo hun eigen doelen te kunnen realiseren.

Gebruik hiervoor de Rabo App of Rabo Online Bankieren: kies voor ‘Service’ en dan in de categorie ‘Algemeen’ voor ‘Lidmaatschap’. Daarna kies je ‘Rabo ClubSupport’ en kun je naar het overzicht van de deelnemende clubs.

Dit jaar kun je, anders dan afgelopen jaar, aan drie clubs ieder één stem geven. Selecteer eerst de drie clubs die jij een stem wilt geven en breng daarna jouw stem uit. Kinderen van 12 jaar en ouder die lid zijn, mogen ook stemmen.

Elke stem levert geld op voor de vereniging. Ook jouw stem is geld waard.