Regionale ontmoetingsdag voor veteranen

Eindhoven - De Stichting Veteranen Brabant Zuid Oost houdt op 24 oktober de traditionele regionale ontmoetingsdag voor veteranen en belangstellenden uit de regio. Dit jaar wordt deze bijzondere dag gehouden in de Cacaofabriek te Helmond en start om 13.00 uur. De insteek van deze regionale ontmoetingsdag is dan ook om samen vrijheid te vieren, en veteranen elkaar, en burgers te laten ontmoeten in een gezellige en muzikale omgeving.

Met als thema ‘Vieren van de Vrijheid’ staat deze regionale ontmoetingsdag open voor iedereen. De welbekende United Sisters treden op en samen met de Drive In Show ‘Satisfaction’ zullen zij voor de muziek zorgen. Tijdens deze middag presenteert Niels Roelen zijn boek ‘De zwarte vogel’. Verder is er een marktplaats. Om 17.00 uur komt er een einde aan het programma.

Veteranen uit Brabant Zuid Oost die mede veteranen weer willen ontmoeten, kom naar deze ontmoetingsdag. Aanmelden kan via: secretaris@svbzo.nl. En inwoners die veteranen een warm hart toedragen zijn natuurlijk van harte welkom. Eventuele vragen graag zenden naar het e-mailadres: secretaris@svbzo.nl.