Afbeelding
Foto: ©zelfhulp Netwerk

Zelfhulpgroep Norwood heeft ruimte voor nieuwe deelnemers

Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt.

De Norwood zelfhulpgroep in Eindhoven zoekt nieuwe deelnemers. Deze groep is bedoeld voor vrouwen die kampen met relatie verslaving en/of co-dependency. In deze groep leer je omgaan met de emotionele afhankelijkheid van je partner en/of anderen en te komen tot een emotioneel gezonde(re) relatie met je partner en/of anderen. Als jij je verhaal kwijt wil en je zoekt lotgenoten dan ben je in deze groep van harte welkom. Het delen van ervaringen en elkaar ondersteunen staat centraal. De groep komt 1x in de 2 weken op dinsdagavond bij elkaar in Eindhoven.

Aanmelden: 
Voor meer informatie over de groep of om je aan te melden kun je kun je contact opnemen via eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl /040-2118328.