Harmonie PHeV geeft een dorpsconcert (archieffoto)
Harmonie PHeV geeft een dorpsconcert (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Dorpsconcert door Harmonie PHeV

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Het Harmonieorkest neemt u vrijdagavond 26 november, vanaf 20.15 uur, onder leiding van dirigent Johan Smeulders, mee in een muzikale beleving. Als dank aan de vele trouwe fans van de Harmonie wordt de tribune weer opgebouwd en schittert het orkest in de zaal. Tijdens dit bijzondere concert worden ook enkele muzikanten en vrijwilligers in het welverdiende zonnetje gezet. Met veel enthousiasme is sinds de zomer gewerkt aan een scala van nieuwe muziekstukken en de muzikanten staan te popelen om Son en Breugel weer iets moois te presenteren. 

Iedereen is dan ook welkom op basis van het maximum aantal beschikbare zitplaatsen. Daarom is toegang alleen mogelijk met gereserveerde (gratis) tickets. De capaciteit van het Vestzaktheater is beperkt en vol = vol, reserveer hier uw tickets.  Entree is gratis. Tijdens het concert vraagt de Harmonie u om een vrijwillige bijdrage voor het evenement Son en Breugel samen sterker in hun strijd tegen kanker op 11 en 12 juni 2022.

Naast een geldig ticket voor het concert is voor toegang tot het Vestzaktheater voor iedereen vanaf 18 jaar ook een geldig coronatoegangsbewijs en ID-bewijs vereist. Het Vestzaktheater opent haar deuren en de foyer om 19.15 uur. Zorg dat u tijdig plaats neemt op de tribune, het concert vangt om 20.15 uur aan.

Kijk voor meer info over dit concert en Harmonie Pro Honore et Virtute op www.phev.nl, of volg de social media op de Facebookpagina of Instragram van PHeV. De Harmonie ontvangt iedereen graag op vrijdag 26 november bij het Dorpsconcert in het Vestzaktheater.