Gertrud (r) neemt de bloemen in ontvangst
Gertrud (r) neemt de bloemen in ontvangst Foto: ©Zonnebloem Afd. Son en Breugel

Gertrud van der Lee neemt afscheid van Zonnebloem

Zonnebloem afdeling Son en Breugel heeft vanaf 2006 kunnen rekenen op de steun van Gertrud van der Lee. In 2020, bij het 45-jarig bestaan, wilde zij afscheid nemen, maar vanweg Covid-19 heeft het afscheid niet kunnen plaatsvinden.

In de activiteitencommissie verzorgde zij onder andere de uitnodigingen voor de bijeenkomsten, maakte vaak foto’s en zorgde dat de lokale krant werd geïnformeerd over de activiteiten van de Zonnebloem. Sinds 2010 heeft zij de website bijgehouden en verzorgde de PR. In totaal is ze elf jaar lid van de commissie geweest. Vanaf het begin heeft zij ook de Club Support Actie verzorgd waar zij op een ludieke manier aandacht vroeg om te stemmen op de Zonnebloem. 

Op 3 november heeft voorzitter van de activiteitencommissie Joke Wismans een mooie speech gehouden en haar een prachtig boeket overhandigd. Het bestuur vindt het erg jammer dat ze niet meer in de activiteitencommissie mee zal draaien; zij was altijd alert en had een goede inbreng. Ze neemt niet helemaal afscheid van de Zonnebloem; ze blijft als gastvrouw haar gasten bezoeken.