Projectkoor QuodLibet houdt kerstconcert

Algemeen

Projectkoor QuodLibet onder leiding van Paul Gieles geeft op 18 december, aanvang 15.00 uur, een kerstconcert in de Protestantse kerk, Zandstraat 26 in Son en Breugel. Naast het koor nemen ook twee trouwe vrienden van QuodLibet deel. De solisten Han Haitjema (piano) en Carmina Fernández (viool) verzorgen het intermezzo en Bach begeleiden. Het concert duurt ongeveer een uur, de toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

In verband met de geldende maatregelen worden er minder stoelen voor het publiek neergezet. Reserveren is niet noodzakelijk. Komt u met meerdere uit een huishouden, dan is anderhalve meter afstand niet nodig. 

In deze tijd is alles onder voorbehoud, dus ook dit concert is afhankelijk van wat er met de coronacijfers gebeurd. De dan geldende maatregelen worden gevolgd. De QR-code en uw ID wordt gecheckt bij de deur. Bij binnenkomst draagt u een mondkapje, heeft u plaatsgenomen dan mag het mondkapje afgedaan worden. Voor inlichtingen of vragen kunt u contact opnemen met Femia van Alphen via femiavanalphen@hotmail.com.