De flyer die bij de deelnemende winkeliers in het centrum hangt
De flyer die bij de deelnemende winkeliers in het centrum hangt Foto: MooiSonenBreugel

Koop in het centrum van Son en Breugel en maak kans op 150 euro

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Ondernemersvereniging Son en Breugel (OVSB) heeft samen met haar leden in het centrum van Son en Breugel weer een leuke actie: vanaf maandag 6 december is de Winkel en Win-actie weer van start gegaan. Daarbij maakt iedereen die een aankoop doet bij een deelnemende winkelier in het centrum van Son en Breugel kans op het terugkrijgen van het aankoopbedrag tot een maximum van 25 euro per aankoop, in de vorm van een OVSB-cadeaubon. Deze bon is bij een ondernemer die lid is van de OVSB in te wisselen en is een jaar geldig.

Elke dag is er een winnaar en dat tot en met 24 december, 19 dagen lang dus! Maar ook is er elke week een weekwinnaar. Bij een ingeleverde aankoopbon maakt u dus kans op de dagprijs en met een aankoopbon vanaf 25 euro ook nog eens kans op de weekprijs, een OVSB-cadeaubon ter waarde van 150 euro.

De deelnemende winkeliers zijn eenvoudig te herkennen aan een poster met de kreet WINKEL EN WIN.

Dus maak een foto van uw aankoopbon die u heeft gekregen van de deelnemende winkelier en stuur deze via de app naar 06-27820889 met vermelding van uw naam. Of zet op de achterzijde van de aankoopbon uw naam en telefoonnummer en deponeer deze in de brievenbus van het kantoor van DeMooiSonenBreugelKrant aan de Boslaan 2a in Son en Breugel.

De winnaars worden wekelijks bekendgemaakt in DeMooiSonenBreugelKrant. Winnen terwijl je winkelt was nog nooit zo makkelijk en leuk. Dus ga shoppen bij uw lokale winkelier, volgens de geldende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus, en maak elke dag kans op 25 euro per aankoop.