De presentatoren Han (l) en Jan (r) en hun collega's van 'Oh zit dat zo' gaan er even tussenuit
De presentatoren Han (l) en Jan (r) en hun collega's van 'Oh zit dat zo' gaan er even tussenuit Foto: Radio S&B

‘Oh zit dat zo’ gaat er even tussenuit

Algemeen

Son en Breugel - Mede gezien de aangescherpte eisen rondom Covid-19 gaat het programma ‘Oh zit dat zo’ op Radio S&B er even tussenuit. De vrijgekomen tijd wordt door de programmamakers besteed aan om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten rondom de live-debatten van de nieuwe lijsttrekkers en het laatste slotdebat.

Vanaf begin januari zijn ze weer te beluisteren op de vaste woensdagavond. Kunt u zolang niet wachten? Op 30 december tussen 19.00 en 20.00 uur bespreken Adrie Neervoort en Han Muller weer de meest opvallende Son en Breugelse gebeurtenissen in 2021.

Programma terugluisteren of zelf presenteren? Dat kan natuurlijk. Op de startpagina van www.radiosenb.nl vindt u in de rechterkolom de knop waarmee u vorige uitzendingen terug kunt luisteren. Waardeert u de wijze waarop de programmamakers het lokale nieuws voor het voetlicht brengen en wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Dan wordt u van harte uitgenodigd om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot het ‘illustere gezelschap’.

Voor nu wensen de programmamakers van Radio S&B al hun luisteraars alvast fijne feestdagen, alle goeds en natuurlijk een goede gezondheid voor 2022.

Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.