Kerkdiensten

Sint Genoveva-kerk
Zaterdag 25 december Hoogfeest Kerstmis
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. kerkkoor. Intenties: Mia Donkers-van Heeswijk, Piet Buur, Henk Verouden, Corrie en Leo van de Ven - van den Hurk, Anneke en Ties van der Heijde–van der Zanden, Ouders Merks–Habraken en kinderen, Ouders Pijnenborg–van Arkel en kinderen
11.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. kerkkoor. Intenties: Nell Vrenssen-Sol, Wil Doreleijers
Zondag 26 december Tweede Kerstdag
09.30 uur Eucharistieviering m.m.v. kerkkoor. Intenties: Familie van de Laar-v Heeswijk, Arie en Jet de Korte-vd Laar, Piet en Hein en Nettie van Eck en hun ouders Jan en Doortje v Eck-van Lankvelt, Huub Wouters, Thomas Boerma, Ed Hermans, Peter Coppens, Lena en Theo Roestenburg-vd Wetering, Pieter van Heeswijk.
Vrijdag 31 december
16.00 uur: Gebedsdienst
Zondag 2 januari
09.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. kerkkoor. Intenties: Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Tiny en Gijs Bouwhuis-van Eeuwijk, Piet van Kemenade, Jo Reijalt, Toon en Riek en Jo van Grotel.

Martinuskerk Centrum
Vrijdag 24 december
16.00 uur: Kerstavondviering, Joop Jansen, Wim Timmers, Nelly van den Biggelaar – van Boxtel, Jan van Driel, Overleden familieleden familie van Bree, * Overleden familie van Gerwen – Lathouwers, Rien en Antoinette van Gerwen – van den Tillaart en Lenneke Versantvoort, Wim van Hees, Leo van Aarle, overleden familieleden van Aarle en van den Biggelaar, Frens en Riek Versantvoort – Roestenburg, Kees van den Brand, Piet en Maria van de Ven – van Erp en zoon Jan, Overleden ouders van der Heijden – van Elderen, zoon Cor en dochter Leny, Overleden ouders van de Meerendonk – Bressers, Mien van de Warenburg – van den Heuvel.
Zaterdag 25 december
11.00 uur: Eerste Kerstdag. Eucharistieviering, An en Martien van der Vleuten – Hellings, Wim Timmers, Cor en Mien van den Hoogen – van der Lee, Tonny van Erp – van Eert, Harrie Schepens en zoon Mari, Wim Timmermans en overleden ouders Timmermans – van den Berk, Marietje van de Sande – Verhagen en kleinkind Sander, Overleden familieleden van der Sande en Verhagen, Antoon en Nelly Adams – Seijkens en zoon Willy, Tonnie en Bertus Braat – van Kaam, Mieke Bouwdewijns – Huijbers en overleden familieleden Bouwdewijns en Huijbers, Jan Kanters Jan en Mien van Hamond – van de Wijdeven, Ties en Marie Vogels – Adriaans en overleden familieleden, Overleden ouders van de Laar – Kuypers en Johan de zoon, Jacques van Deijck, Overleden familie van Gerwen – Lathouwers, Rien en Antoinette van Gerwen – van den Tillaart en Lenneke Versantvoort, Jan van Hoof, Mien van de Warenburg – van den Heuvel.
Zondag 26 december
11.00 uur: Tweede Kerstdag Eucharistieviering. Intenties: Miet Kuijpers, Clasine van den Hoven, Antonet en Piet van den Brand – van de Weetering en hun zonen Albert, Harrie en Kees, Overleden ouders Neggers – Lamers – van Kray, Overleden ouders Stephanus en Zus van de Wiel – van de Kamp, dochters Liesbeth en Ton, zonen Jan, Harry en Ad, schoondochter Veva, schoonzonen Theo, Carel, Jan en Jan en kleindochter Angelique, Uit dankbaarheid voor een 12½-jarig huwelijk.
Maandag 27 december
13.30 -14.00 uur: Biddende moeders

Sint-Antonius Nijnsel
Zaterdag 25 december Eerste Kerstdag
11.00 uur Woord- en Communieviering met Nijnsels koor begeleid door ensemble van Muziekvereniging Meierijstad. Intenties: Mies van Roosmalen, Mariet de Rijk- v.d. Heuvel, Petra en Jan Aarts- v.d. Laar, Riek Rooijakkers- van Eck, Jan en Tonia v.d. Burgt- v.d. Oever, Rien v.d. Eertwegh, Martien van Zoggel. Voor deze viering moet men zich van tevoren aanmelden.
Vrijdag 31 december Oudjaarsavond
16.00 uur Eucharistieviering
Het parochiebureau is geopend op woensdagmorgen van 10.30 tot 11.30 uur voor o.a. het opgeven van intenties.

PKN Son en Breugel
Vrijdag 24 december Kerstavond
20.00 uur: Mw. P. Zweers, met medewerking van leden van de cantorij
Deze dienst is alleen te zien en te beluisteren via www.sonenbreugelverbindt.nl.
Zaterdag 25 december Kerstmis
10.00 uur: Ochtendgebed onder leiding van Nel v.d. Schouw en Jan Haan
Deze dienst is alleen te beluisteren via www.kerkomroep.nl
Zondag 2 januari, 10.00 uur
Ds. R. Wijkhuizen. Men dient zich voor deze bijeenkomst aan te melden.
Deze dienst is alleen te beluisteren via www.kerkomroep.nl.