Afbeelding
Foto: Vrouw Aktief

Bestuursleden verrassen leden Vrouw Aktief met kerstattentie

De coronaregels gooiden in november al roet in het eten voor de surprise-avond van Vrouw Aktief. Deze traditionele jaarlijkse avond moest dit jaar nu al voor de tweede keer geschrapt worden van het programma. Heel jammer want het Vrouw Aktief bestuur was al helemaal klaar met de invulling van deze avond.

Daarna moest het bestuur ook al snel in overleg met de Kerstgroep tot de beslissing komen om ook de traditionele, altijd drukbezochte en gezellige kerstviering af te zeggen. Gelukkig kon het Vrouw Aktief bestuur rekenen op begrip van de leden.

Afgelopen week zijn de bestuursleden langs de Vrouw Aktief-leden gegaan met een leuke kerstattentie, gekocht bij onze lokale middenstand: een mooie kerstster van Le Soleil en een fles Glühwein van AH met daaraan een mooi kerstkaartje met VA logo en een kerstwens en voor 2022 de hoop dat ze elkaar weer snel kunnen ontmoeten. Inmiddels zijn de coronaregels zo aangescherpt dat we weer met zijn allen in lockdown zitten, net voor de feestdagen. Een familiefeest waar velen toch naar uitkijken. Het bestuur van Vrouw Aktief wenst iedereen op gepaste manier, mooie kerstdagen en goed en gezond 2022 voor allen!