Afbeelding
Foto: Zonnebloem afd. Son en Breugel

Kerstattentie voor Zonnebloemgasten en vrijwilligers

In de week voor Kerst zijn alle Zonnebloemgasten en de vrijwilligers verblijd met een kerstattentie. Heerlijke Italiaanse bonbons, gekocht bij de lokale winkeliers De Kaaswinkel en Bakkerij Bekkers. Deze worden door de vrijwilligers bij hun Zonnebloemgasten persoonlijk afgegeven met de wens voor fijne kerstdagen en de hoop dat de Activiteitencommissie van de Zonnebloem veel mogelijkheden krijgt om weer al die gezellige bijeenkomsten te organiseren voor haar Zonnebloemgasten zonder de beperkingen door corona.

Want terugkijkend op het afgelopen jaar is ook 2021 weer een heel bewogen jaar geweest met allerlei regels en beperkingen voor iedereen. Maar wat was iedereen blij in de zomer dat we weer de mogelijkheid kregen om elkaar te ontmoeten. Gelukkig zijn er voor de gasten nog een paar gezellige muziekmiddagen georganiseerd. Maar helaas, zoals iedereen weet zijn de regels sinds half november weer aangescherpt en sinds het afgelopen weekend zit Nederland weer in een lockdown door de nieuwe omikronvariant. 

Laten we allemaal vol goede moed het nieuwe jaar 2022 starten en volop gaan genieten in hopelijk een goede gezondheid voor allen! Ondertussen wenst het bestuur van de Zonnebloem afd. Son en Breugel iedereen fijne Kerstdagen toe en een goed en vooral gezond 2022!