Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Koop lokaal, juist nu

Steeds meer mensen kopen online, maar wist je dat lokaal winkelen ook veel voordelen heeft. Bij jouw lokale ondernemer krijg je niet alleen een betere service en kwaliteit, maar help je ook de gemeenschap; lokale ondernemers sponsoren vaak verenigingen en clubs, dus met jouw aankoop steun je niet alleen de lokale economie, maar ook het verenigingsleven in je eigen dorp.

Lokaal winkelen is een beleving: ruiken, voelen, passen en advies krijgen van de ondernemer uit het eigen dorp. Bij klachten geen geklungel met formulieren of e-mails, maar gewoon direct in gesprek met de winkelier.

Wil je toch liever online shoppen, doe dat dan bij de lokale ondernemers. Zo koop je online, maar toch lokaal, en zo steun je weer de eigen gemeenschap. Hoe je ook lokaal je aankopen doet, het zal enorm gewaardeerd worden. Door jouw aankopen kunnen de winkels in het centrum blijven bestaan en blijft het centrum van ons dorp aantrekkelijk. Met meer dan 45 winkels en horecazaken is de keuze enorm in het centrum van Son en Breugel.